top of page

Meditatie

Veel mensen denken dat het in meditatie gaat om niet-denken, ervaren dit dan als iets onmogelijks en vinden het misschien zelfs frustrerend. In meditatie is het juist de bedoeling om even helemaal stil te worden en al je gedachten en emoties maar te laten zijn en zo te stroomlijnen, er geen aandacht of oordeel aan te geven. Je kunt je focussen op één iets, bijvoorbeeld je ademhaling. Hierdoor ontstaat er rust in het hoofd.
Met rust in het hoofd kan juist inspiratie ontstaan en vermogen om te creëren zonder dat je daar hard over moet 'nadenken'. Alle stress die je tegenkomt kun je op deze manier zien en weer laten gaan.

 

Omdat je gedachtes rustiger en helderder zijn is dus je concentratie beter, is je bewustzijn beter en is het gemakkelijker om beslissingen te nemen en tot actie te komen. Je zult zien dat je na een meditatie veel meer energie hebt en je je beter kan concentreren op waar je mee bezig bent.

 

De meditaties die ik verzorg zijn o.a. gebaseerd op geleide meditaties van het Light Body Institute te Brugge.
Dit Instituut is een school voor zelfontwikkeling, waarbij de cursussen en yogalessen verzorgd worden door Roland Verschaeve.

 

Er bestaat tevens de mogelijkheid om samen te mediteren 1:1.
Ik zoek voor jou een passende meditatie uit die op dat moment voor jou belangrijk is en die we samen doen.
We nemen de tijd om kennis te maken hiermee en na te praten.
Kosten: €40,-per uur.

Deze behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering. 

fullsizeoutput_1b2b.jpeg
bottom of page